Yoga i höst

Just nu är det ingen yoga inplanerad för hösttreminen.

Inställt – söndag den 25 augusti med Else Marie Bruhner och Ingrid Lindh

Tyvärr ställs halvdagen med högkänslighet in på grund av för få anmälda.

Yoga på söndag 4 augusti 16.00 – 17.00

Nu på söndag den 4 augusti är det yoga, 16.00 – 17.00. Passet utövas på stol och matta för den som vill. Passet 17.30-19.00 är dock inställt. Varmt välkommen!

Sommaryoga och föreläsning om högkänslighet med Ingrid Lindh och Else Marie Bruhner

Nu kan du läsa om  drop in yoga och föreläsning den 25 augusti om högkänslighet med Ingrid Lindh och Else Marie Bruhner.  Inom kort kommer mer information om Yoga– och dansresa till La Palma 2020 i april. Tills dess kan du läsa mer om resan här. Varmt välkommen till Yoga i Orsa.  

Ingen FB-närvaro från och med 20190601

Fr o m 20190601 kommer jag att enbart lägga ut information på hemsidan www.yogaiorsa.se och informera via mejlutskick. Anledningen är att dra ner på antal kanaler som ska uppdateras med samma information. Det är också ett led i att bli mer tydlig med verksamheten. Därför från och med 1 juni är det endast hemsidan www.yogaiorsa.se …

Läs mer

Yoga nu på söndag den 19 maj

Välkommen på yoga nu på söndag 19/5. 16.00-17.00 på stol och 17.30-19.00 på matta. Pri: 100 kr som betalas på plats. Har du gång att ta igen går det bra.

Yoga söndag den 12 maj

Har du under våren missat något pass går det utmärkt att ta igen det då och har du inte något pass att ta igen men vill yoga i alla fall är du självfallet välkommen och då kostar det 100 kr som swishas eller betalas kontant i samband med passet.  Det är samma tid: Stolpass 16.00 …

Läs mer

Annons i Masen – pris till föreläsning med Ulf Wallgren saknas

En miss har uppstått i annonsen i MoraMasen till yoga, fika och lyssna på Ulf Wallgren före detta nyhetsankare vid Sveriges Television.  Priset är 450 kr och du kan läsa mer här.

Nu går det att beställa studien/boken via Bokus

Nu kan du beställa studien/boken  ”Är högkänslighet en kameleont i sjukfrånvaron vid svår stress – Behövs i så fall mer specifik rehabilitering?” av Ingrid Lindh via Bokus internet–bokhandel.

Lördag den 6 april – yoga, fika och lyssna på Ulf Wallgren f d nyhetsankare

Undrar du hur man kan lämna rampljuset som nyhetsankare vid SVT i många år till att bli MediYogalärare? Ett stort steg kan man tycka. Yoga och fika med Ulf Wallgren som också berättar om sin förändring i livet. Läs mer under Nyfiken på – Workshops.